Inbjudan till pressvisning inför vernissage och bokrelease av Min fjärilsbok

 • Pressmeddelande från Bokförlaget Opal 2014-05-12

  Följ med på ett fjärilsäventyr!  Stefan Casta och Emma Tinnert kommer nu med Min fjärilsbok. En bok med illustrationer och fakta för alla fjärils- och naturintresserade. Boken berättar om några av Sveriges vackraste och vanligaste fjärilar. Den är en väg till fjärilarnas fantastiska värld och visar hur lätt och roligt det är att lära sig känna igen dem.

  Stefan Casta har skrivit mer än femtio böcker, många av dem handlar om naturen.  Emma Tinnert är biolog och konstär med fjärilar som specialitet. Det här är hennes debut som bokillistratör. 

  Pressvisning

  Torsdag 22 maj kl 14 är ni välkomna att besöka Galleri Tinnert på Trädgårdsgatan 13 i Falköping. Vi hänger och iordningställer utställningen av Emmas illustrationer inför lördagens bokrelease och vernissage.

  Vernissage och bokrelease

  Lördag 24 maj kl 10-14 bjuder vi in till bokrelease och vernissage på Galleri Tinnert, Trädgårdsgatan 13, i Falköping. Bokförlaget Opal presenterar Min fjärilsbok kl 11.      
  Både Stefan och Emma finns på plats under dagen.

  

För information om vernissagen vänligen kontatka: Galleri Tinnert, info@tinnert.se, 0515- 152 72, Emma Tinnert, 0730451075