Stora Barnboksdagen

För andra året i rad arrangerar Sveriges ledande barnboksförlag Stora Barnboksdagen för att sätta barns läsglädje i fokus. Evenemanget lanserades 2019 under Världsbokveckan. I år går Stora Barnboksdagen av stapeln söndagen 26 januari och har växt i både deltagande förlag, författare, illustratörer och roliga aktiviteter.

Det är de tio förlagen B. Wahlströms, Rabén & Sjögren, Bokförlaget Opal, Lilla Piratförlaget, Berghs Förlag, Natur & Kultur, Bonnier Carlsen, Alfabeta, En bok för alla och Egmont Publishing som gästar Akademibokhandeln på Mäster Samuelsgatan i Stockholm tillsammans med sina populäraste barnboksförfattare och illustratörer. Det bjuds in till en riktig barnboksfest med barnens nya och gamla favoritförfattare, högläsning och musikframträdanden, gosiga maskotar, pyssel, tipspromenad, fiskdamm, fika till alla barn och mycket annat bokskoj.

På plats under dagen: Martin Widmark & Helena Willis, Pija Lindenbaum, Jujja Wieslander, Sara Ohlsson, Camilla Brinck, Emma Virke, Monica Zak & Gunna Grähs, Anna Fiske, Elin Lucassi, Lisa Ragvals och maskotarna Mamma Mu och Kråkan, Bamse och Musse & Helium.

Hela programmet med tider och mer information hittar ni här.